Хигиеничар

 • Објавен пред 8 месеци
 • ПОЛИЕСТЕРДЕЈ
 • Активен до 30.01.2020
 • Позиција: Хигиеничар
 • Локација: Скопје

Активни огласи од ПОЛИЕСТЕРДЕЈ:

Хигиеничар

Водечкиот центар за дигитално печатење во Македонија, POLYESTERDAY, со брзо темпо го продолжува својот раст. Тимот од стручни ,посветени и способни кадри се клуч на нашето успешно работење и достигнување.Ние ги сметаме своите човечки ресурси за клучен фактор за нашиот брз и одржлив развој.

Искористете ја можноста да бидете дел од нашиот тим, во кој Вашето залагање и Вашите вештини ќе бидат наградувани и ќе допринесат за развој на Вашата кариера.

Распишуваме оглас за работното место “хигиеничар“.

Потребни се следните квалификации и компетенции:

 • Минимум средно образование
 • Работно искуство во одржување на хигиената ќе се смета за предност
 • Способност за тимска работа
 • Самоиницијативност
 • Подготвеност на работа под притисок
 • Исполнување на одредени задачи во предвиден рок
 • Одржување  на хигиената во дирекцијата и производните погони на друштвото, што подразбира чистење на подот, вратите и прозорците, миење на садовите и слично.
 • Водење на пропишаната евиденција на средствата за одржувањето на хигиената 

Заинтересираните кандидати можат да достават кратка биографија (CV) на email адресата: angela@polyesterday.com.mk  или на адреса ул.Рајко Жинзифов бр.50 со назнака на кое работно место се конкурира.

Избраните кандидати ќе бидат повикани на интервју.

Телефон: 078 410 015

Веб сајт: www.print.mk

КЛИКНИ