Пракса за REACT девелопер

За компанијата: Web Development & IT Consalting повеќе за компанијата »
  • Објавен пред една недела
  • Quantox Technology
  • Активен до 31.07.2021
  • Позиција: Програмер/информатичар
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Quantox Technology:

Пракса за PHP девелопер

Во Quantox започнуваме со програма за платена пракса за PHP и React Developers, со можност за вработување со полно работно време. Ние го цениме талентот и стимулираме постојано само-подобрување. Веруваме дека секој треба да се стреми да стане најдобрата верзија од себе. 

Бараме креативни лица со прогресивни размислувања што имаат интерес за развој на апликации со користење на PHP и React. Како практикант, ви нудиме неверојатна можност за развој низ текот на целата програма која ќе трае 3 месеци. За тоа време, ќе имате шанса да ги изградите вашите девелоперски вештини преку користење на модерни технологии и работа на иновативни проекти. По завршувањето на праксата, ќе имате можност да станете дел од тимот на Quantox со полно работно време!

Очекуваме да се пријават талентирани и мотивирани студенти што имаат интерес за развој на апликации со користење на:

  • Backend: PHP, functional programming and OOP, HTML, JS, MySQL  Laravel, Symfony, NoSQL

 

  • Frontend: HTML, CSS, JS, ES6, SCSS, React, Vue.js...


 

Сите заинтересирани кандидати може да се пријават на [email protected]