Project Manager-Проектен менаџер

 • Објавен пред 6 месеци
 • ПХП АППС
 • Активен до 26.01.2020
 • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
 • Локација: Скопје

ПХП АППС е во потрага по талентирани и мотивирани проект-менаџери кои на креативен начин ќе ги искомбинираат своите вештини во менаџирање на програмерите. Идеалните кандидати за отворените позиции треба да бидат подготвени за работа на веќе постоечки проекти, како и активно да учествуваат во предложување нови идеи.

 

Ние ќе ви ги дадеме сите потребни услови за работа, обука и менторирање, а од вас очекуваме:

 • Познавање на работата (искуство со Waterfall, Agile, Scrum, Kanban);

 • Искуство со Asana ќе се смета за предност;

 • Познавање на англиски јазик, пишување и зборување;

 • Желба за тимска работа;

 • Искреност и самоиницијативност;

 • Желба за проучување нови технологии;

 • Проактивно размислување;

 • Активно учество во решавање на настанати проблеми;

 • Истрајност во работата;

 • Позитивен и креативен пристап кон работата;

 • Желба за лично и професионално усовршување;

 

Условите кои ги нудиме се:

 • Работно време од понеделник до петок, во временски интервал од 40 часа;

 • Статус на вработен од првиот работен ден;

 • Редовна и компетитвна плата со континуирана можност за зголемување;

 • Бонуси;

 • Одлична и опуштена работна атмосфера, без притисоци;

 • Државни празници не работиме;

 

 

Доколку сметате дека токму вие треба да бидете нашите идни колеги, пратете ги вашите CV-а на phpappsdooel@gmail.com

 

Компанијата го цени вашето мислење за месечниот надоместок доколку самите го наведете кога ќе нѐ исконтактирате.

 

 

КЛИКНИ