Продавач / ка

  • Објавен пред 6 месеци
  • Тропски Свет
  • Активен до 23.04.2017
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Пет шоп има потреба од продавач/ка со искуство во продажба. Телефон 071/382 880

КЛИКНИ