Енолог

Активни огласи од ВинаријаСковин Група:

Општи работници

ВинаријаСковин Група ДООЕЛ Скопје има потреба од вработување на Енолог

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ, ВЕШТИНИ И ИСКУСТВО:

Завршено високо образование, земјоделство или винарство, најмалку 5 години работно искуство во винарска визба, со познавање на технологија на производство на вина и дестилати, познавање на англиски јазик, работа на персонален компјутер (Office, Internet, Outlook)

Нудиме

Полно работно време, бонуси за високи резултати и достигнувања, можности за постојано напредување,

Одлични услови за работа, позитивна работна средина.