Комерцијален соработник

 • Објавен пред 9 месеци
 • ПРОМО
 • Активен до 16.03.2018
 • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
 • Локација: Скопје

Област: Kомерција и дистрибуција

Реон : Скопје

Поради зголемен обем на работата се распишува оглас за прием на 7 нови соработници

 

Наша понуда:

 • Почетна заработка: 22,000 ден. + дополнителни варијабилни бонуси,
 • Комплетна едукација,
 • Можност за напредување,
 • Оптимално и динамично работно опкружување.

 

Кандидатите потребно е да имаат:

 • Завршено мин. ССС,
 • Со и без работно искуство,
 • Поседување возило (возачка дозвола Б-категорија).

 

Испратете го Вашето CV на email: infocompany.sk@gmail.com

Интервју  задолжително на 12.03.2018 г.

КЛИКНИ