Оператори за машини за призводсво на пластична амбалажа

  • Објавен пред 3 недели
  • Уни24
  • Активен до 25.09.2021
  • Позиција: Инженер
  • Локација: Штип

Уни 24 ( Мак Паст Груп) , 

има потреба од седните работни позиции во производство на пластична амбалажа :

1.Инженер или кадар со искуство во производство ( Раководител на смена)

2.Оператор со машини 

3.Општи работници ,

070 459 140 , 070 264 240