МАГАЦИОНЕР-Пикер

 • Објавен на 5.2019
 • Алма - М ДООЕЛ
 • Активен до 20.05.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Алма – М ДООЕЛ

Качанички пат бр.65а, Скопје

www.alma-m.mk

е-пошта: vrabotuvanje@alma-m.mk

објавува ОГЛАС за следната работна

 

Позиција: МАГАЦИОНЕР-Пикер

Датум на објава: 13 Мај 2019

Рок за пријавување до: 20 Мај 2019

Број на оглас: О-М-М-190513-7

Сектор: Логистика

Локација: Скопје

Под супервизија на: Раководител на Логистика

 

Работни задачи:

 • Прием на роба со внесување по локации,
 • Утовар на роба во возила за достава,
 • Подготовка на нарачки,
 • Проверка на рокови и декларации,
 • Обработка на документација (повратници, задолжувања, раздолжувања,..)
 • Одржување на хигиена во магацин,
 • Спроведување на пописи на неделно ниво,
 • Возење на нарачки по потреба,
 • други работи по налог на претпоставениот

 

Потребни квалификации и вештини:

 • Минимум завршено средно образование, 
 • Флексибилност за работа, одлична комуникација, фокусираност,
 • Професионално однесување и организираност,
 • Мотивирана и стабилна личност,
 • Динамичен, проактивен и насочен кон резултати,
 • Способност за индивидуална и тимска работа,
 • Позитивен однос кон промени,
 • Работа и познавање од компјутери (MS Office пакет),
 • Поседување возачка дозвола Б – категорија,
 • Пожелно е познавање на англиски јазик.

 

Потребно искуство:

 • Претходно работно искуство не е потребно

 

Сите што ги поседуваат горенаведените квалификации и вештини СЕ ПОКАНЕТИ ДА АПЛИЦИРААТ со нивната професионална биографија која може да ја достават на следната e-пошта: vrabotuvanje@alma-m.mk со задолжителна назнака на бројот на оглас, во насловот на пораката.

 

Напомена:

 • Работниот однос се заснова на определено време од 1 месец (период на докажување на способности),  со можност за продолжување.
 • САМО кандидат(к)ите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.
 • Апликациите без назнака на бројот на оглас, во насловот на пораката, НЕМА да бидат разгледани!
 • Дневно работно време е од 08.00 до 16.00 часот, од понеделник до петок.
 • Паричниот износ на основната нето плата за огласеното работно место изнесува 18.000,00 денари во првите 3 месеци, која понатаму ќе биде зголемена со додаток за работна успешност.
 • Рок во кој ќе се изврши изборот – доколку на огласов се пријават до 200 кандидати, изборот ќе се изврши во рок од 45 дена, од 201 до 500 кандидати, изборот се врши во рок од 90 дена и над 500 кандидати, изборот се врши во рок од 120 дена, по истекот на рокот за пријавување.
 • Ве молиме без телефонски јавувања

 

АЛМА-М ДООЕЛ Скопје е секогаш отворена за соработка со кандидати кои се вредни ентузијасти и сакаат да работат со тим кој секогаш е спремен за нови предизвици во иновативна и динамична околина.

КЛИКНИ