Marketing Wizard

За компанијата: KARIERA.mk е веб сервис кој произлезе како синергија на тимови со 10 годишно искуство во областа на вработувањето и во областа на модерните ИТ решенија. KARIERA.mk нуди преглед на актуелните огласи... повеќе за компанијата »

КАРИЕРА.мк е во потрага по Marketing Wizard!

На нашиот тим му недостасува креативец кој сака да има возбудливо работно време и ќе ужива во нашите маркетинг предизвици!

Работни задачи:

 • Изнаоѓање на решенија, идеи и спроведување на маркетинг активности и нови начини на претставување на брендот пред јавноста
 • Водење на outdoor и онлајн маркетинг кампањи со предвиден буџет во договор со тимот
 • Креирање/дизајнирање на креативи за потребите на компанијата за различни намени во однос на моменталните потреби + изнаоѓање на надворешни соработници за реализација на назначени маркетинг проекти и иницијативи
 • Помош во однос на организација на настани во организација на КАРИЕРА.мк, работлници, конференции, посети по факултети, промо настани на отворено, саеми и останато
 • Помош при реализација на интервјуа/поткасти на КАРИЕРА.мк во претходно назначени проекти
 • Маркетинг и промоција на МојаКАРИЕРА, HR Scanner, HR assistant и други алатки во сопственост на KARIERA.mk
 • Создавање, пишување и постирање на содржини, дизајни и банери за рекламен простор
 • Техничка поддршка во маркетинг проекти на КАРИЕРА.мк

Аплицирај на овој оглас доколку си:

 • Комуникативен, посветен и креативен и имаш интерес за работа во маркетинг светот
 • Самоиницијативен, позитивен и секогаш спремен за нови предизвици
 • Имаш одлично познавање на македонски и англиски јазик
 • Сакаш секојдневно да пробуваш најнови маркетинг начини за презентирање на нашиот бренд и да станеш дел од нашата успешна приказна
 • Предност ќе имаат сите апликанти кои имаат познавање на маркетинг едноставни алатки како Canva, CapCutm, Meta advertising итн.

Работни бенефиции кои ги овозможуваме:

 • Работно време од понеделник-петок во канцеларија и на теран од 8:00h - 16:00h со слободни викенди
 • Сигурни, редовни и конкурентни месечни примања
 • Позитивна работна атмосфера во млад тим
 • Учење на нови маркетинг и аналитички алатки
 • Работа со искусни професионалци
 • Работа на портфолио на најголемите и најуспешни компании во државата

Ги повикуваме сите заинтересирани кандидати да аплицираат преку копчето АПЛИЦИРАЈ!

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »