Помошници во салоните на А1 Македонија - Скопје

За компанијата: ПАВ МОТИВИ работи во партнерство со своите клиенти и комбинација на доверливи високо квалификувани кандидати со кои преку специјални извори се обидуваме да испорачаме одлични работни односи, без оглед... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 3 недели
  • ПАВ Мотиви
  • Активен до 04.05.2021
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

ПАВ Мотиви за својот клиент А1 Македонија, бара кандидати за повремено ангажирање на работната позиција:

Помошници во салоните на А1 Македонија за:​

Скопје

Одговорности и задачи:

  • Постапување по кориснички барања,
  • Работни денови пон-пет (4 часа дневно).

Потребни услови за работа:

  • Желба за работа со корисници,
  • Одлични комуникациски и презентациски способности,
  • Работа со компјутери (MS Office).

Ве молиме испратете Ваше CV на: [email protected] најдоцна до 04.05.2021.