Оптика има потреба од Продавач/ка,

  • Објавен пред 6 месеци
  • Optika Trivex
  • Активен до 13.01.2019
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

 

За кандидатите без искуство кои ќе го поминат интервјуто следува обука во областа на оптиката.

Доколку сте заинтересирани Ве молиме аплицирајте со CV со фотографија на следниов е-маил: optikatrivex@gmail.com

КЛИКНИ