ХИТ-73: Работници во производство

  • Објавен пред 11 месеци
  • ПРОМО
  • Активен до 28.02.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Тетово

ОПИС

Млекара ХИТ 73 одс.Камењане има потреба од работници за производство.

Информации на тел : 044/391-801

Е-ПОШТА: info@hit73.com.mk
 

 

КЛИКНИ