Администратор – Германски јазик

 • Објавен пред 3 недели
 • Сзу Гмбх Дооел
 • Активен до 23.03.2023
 • Позиција: Административен работник
 • Локација: Скопје
 • Веб: www.szu-gmbh.de/

СЗУ ГмбХ ДООЕЛ е фирма чија дејност е процена на штети од областа на автомобилската индустрија. Поради проширување на обемот на работа, објавува оглас за вработување за следното работно место:

АДМИНИСТРАТОРИ – Германски јазик

Потребни квалификации:

 • Напредно зборување и пишување на германскиот јазик (минимум C1 ниво)
 • Познавање на работа со компјутери
 • Подготвеност за тимска работа
 • Организираност и одговорност кон доверените задачи

Што нудиме:​

 • Одлични работни услови
 • Работно време од понеделник до петок ( 07:00 -15:00 ;08:00 -16:00;11:00 -19:00)
 • Конкурентна плата

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »