ДЕВОЈКИ ЗА ПРОДАЖБА

 • Објавен пред 2 месеци
 • KOSMOS GRUP DOOEL
 • Активен до 17.03.2019
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Цела Македонија

Активни огласи од KOSMOS GRUP DOOEL:

КОМЕРЦИЈАЛИСТ

КОСМОС ГРУП има потреба од девојки во директна продажба - Презентерки


Потребни квалификации:

 • ССС
 • Пожелно е претходно работно искуство во маркетинг и директна продажба
 • Возраст до 28 години поради теренска работа
 • Комуникативна, позитивна личност
 • Тимски играч

Ние нудиме:

 • Дневница (со коректна работа) 1300 мкд + платен појадок или фиксна плата 15.000 мкд + процент
 • Платена обука за презентациски вештини

Сите заинтересирани кандидати можат да го испратат своето СV на newcosmoscv@gmail.com или да се јават на контакт телефон 070/900-385

КЛИКНИ