ПОМОШНИК СМЕТКОВОДИТЕЛ

 • Објавен пред 4 месеци
 • КИМАКС КОНСАЛТИНГ
 • Активен до 28.07.2019
 • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
 • Локација: Скопје

ПОМОШНИК СМЕТКОВОДИТЕЛ

     Потребни квалификации:

 • Завршено високо образование-Економски факултет

     Очекувани вештини и способности:

 • Одлични комуникациски вештини
 • Организациски и аналитички способности
 • Мотивирана и стабилна личност
 • Динамични, иницијативни и насочени кон резултати
 • Способност за индивидуална и тимска работа

     Услови кои ги нуди компанијата:

 • Можност за напредување
 • Динамични работни услови во брзорастечка компанија

Понуда/Плата:

Висина на плата во првата година  по месеци :

 • Прв месец          - 19,000 Бруто плата = 13.198 Нето плата
 • Втор месец         - 20,000 Бруто плата
 • Трети месец        - 21.000 Бруто плата
 • Четврти месец    - 22.000 Бруто плата
 • Пети месец         - 23.000 Бруто плата
 • Шести месец       - 24.000 Бруто плата
 • Седми месец       - 25.000 Бруто плата
 • Осми месец         - 26.000 Бруто плата
 • Девети месец       -27.000 Бруто плата
 • Десети месец       -28.000 Бруто плата
 • Единаести месец  -29.000 Бруто плата
 • Дванаести месец   -30.000 Бруто плата = 20.375 Нето плата

 

Вистинскиот кандидат за оваа позиција е проактивен, флексибилен и ориентиран кон резултати, со цел градење на успешна компанија.

Напомена:

 •  САМО апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.
 •  Апликациите без назнака НЕМА да бидат разгледани!
 •  Дневно работно време е претпладне, од 08.30 до 16.30 часот, од понеделник до петок.
 •  Годишен одмор 20 работни денови.
 •  Возраст до 35 години.

 

Вашата Професионална Биографија можете да ја доставите на следната e-mail адреса:  kimakskonsalting@yahoo.com со задолжителна назнака „за Помошник сметководител “.

КЛИКНИ