Садоперачи/ки

 • Објавен пред 8 месеци
 • Тренд Фуд Бар
 • Активен до 15.05.2018
 • Позиција: Келнер/угостител/туризам
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Тренд Фуд Бар:

Продажба на сладолед

Trend Food Bar има потреба од Садоперач/ки со и без работно искуство (одговорни, културни и сериозни кон работните обврски) 

 

Потребни квалификации:

 • Минимум завршено средно образование,
 • Со или без работно искуство.

 

Личен профил:

 •  Одговорна и лојална личност,
 • Љубезност и педантност, со позитивен став,
 • Самоиницијативност и посветеност на работата,
 • Смисол за одржување на ред и хигиена,
 • Тимска работа.

 

Ние нудиме:

 • Одлични и динамични услови за работа, 
 • Усовршување како и одлична заработка,
 • Месечна нето плата од 17.000 денари.

 

Сите заинтересирани кандидати своето CV може да го достават на следната е – маил адреса: iv81velovska@gmail.com  со задолжителна назнака ” Садоперач/ки".

Ќе бидат контактирани само апликациите кои ќе влезат во потесен круг на селекција.

КЛИКНИ