Гинекомедика: Медицинска сестра - секретарка

  • Објавен пред 9 месеци
  • ПЗУ Гинекомедика
  • Активен до 28.02.2017
  • Позиција: Доктор и медицински персонал
  • Локација: Скопје

Специјалистичка ординација по гинекологија и акушерство ПЗУ Гинекомедика - Скопје, вработува Медицинска сестра - секретарка.

Предност ќе имаат кандидатите со познавање на:

  • Англиски јазик и/или Албански јазик
  • Microsoft Office и ажурирање на Facebook страна
  • Водење администрација и платен промет

Вашето мотивационо писмо, со CV и фотографија, испратете го на dejan@ginekomedika.com.mk

КЛИКНИ