Junior graphic designer

  • Објавен пред 4 месеци
  • Нова Солутионс ДООЕЛ
  • Активен до 15.07.2019
  • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
  • Локација: Битола

Има ли junior графички дизајнер? Да, да, бараме junior графички дизајнер, но не било каков!

Бараме некој што сака работа во креативна агенција и има познавање од графички дизајн и видео.

Доколку си ти нашиот иден колега/шка не чекај и прати CV на contact@solutions.mk!

 

 

КЛИКНИ