Шпедитер на ГП Табановце

ДМТШ Дени Интернационал има потреба од вработување на Шпедитер - Декларант со искуство на граничен премин Табановце ,

 

Услови кои треба кандидатите да ги исполнуваат се:

  • Завршено високо образование,
  • Познавање на Англиски јазик,
  • Со и без лиценца за вршење на застапување при царинење,

 

Заинтересираните кандидати своите податоци да ги испратат на e-mail andrijana@deniint.com.mk

КЛИКНИ