собарки

 • Објавен пред 5 месеци
 • Тренд Фуд Бар
 • Активен до 25.10.2019
 • Позиција: Келнер/угостител/туризам
 • Локација: Скопје

Хотел  Лондон Бед и Брекфест  има потреба од Собарки со  и без работно искуство ( одговорни, културни и сериозни кон работните обврски)

 

 

Ние нудиме:

 • Усовршување како и одлична заработка,
 • Одлични и динамични услови за работа,
 • Со или без работно искуство,

 

 

Потребни квалификации:

 • Минимум завршено средно образование,
 • Познавање на англиски јазик или било кој друг јазик ќе се смета за предност,

 

Личен профил:

 • Комуникативна, одговорна и лојална личност,
 • Висок стандард на хигиена,
 • Самоиницијативност и посветеност на работата,
 • Тимска работа и професионален однос кон клиенти .
 • Љубезност и педантност, со позитивен став.

Инфо телефон:070/277-137

 

КЛИКНИ