работнички за пакување-ЗЕЛЕНЧУК

Активни огласи од АНЕТА КОМПАНИ ДООЕЛ:

општ работник - дистрибутер/комерцијалист

Фирма од скопје има потреба од пакувачки на зеленчук,

Работа само во една смена , плата по договор,

Апликации исклучиво на маил со ознака ,,за зеленчук,,

vrabotuvanjeaneta@yahoo.com

КЛИКНИ