Економист

Активни огласи од ИНТЕРФУД ДООЕЛ:

Сервисер за кафемати

ИНТЕРФУД е лидер на пазарот веќе 20 години, а во склоп на фирмата имаме и овластен сервис и резервни делови. Располагаме со стручен кадар кој ќе одговори на сите ваши проблеми поврзани со кафематите. Главна цел на нашата фирма е насочување на знаењето и способностите првенствено на квалитетна услуга. Комбинацијата на квалитетна услуга и задоволување на желбите на корисниците се покажа како успешна. Се стремиме да бидеме синоним за најдоброто кафе.

Поради проширување на тимот, имаме потреба од вработување на

ЕКОНОМИСТ

Главни одговорности

 • Водење на финансиска и материјална евиденција
 • Извештаи за продажба, рентабилност, трошоци
 • Останати извештаи поврзани со работењето

Потребни квалификации:

 • Искуство со сметководствено работење од минимум 1 година
 • Проактивност и  ориентираност кон остварување на резултати
 • Аналитички способности и прецизност во работењето
 • Познавања на MS Office (особено на MS Excel)
 • Одлично познавање на англиски јазик.

Ние нудиме:

 • Конкурентна и редовна плата
 • Работа во одлични услови
 • Можност за кариерен развој

Ве покануваме, доколку имате интерес пратете ни ваша апликација на [најави се за да го видиш е-маилот]

* Напомена: Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »