Професор по германски јазик

  • Објавен пред 10 месеци
  • ПИКАДИЛИ С ДОО
  • Активен до 09.11.2018
  • Позиција: Обрзазовен кадар
  • Локација: Скопје

Училиште за странски јазици има потреба од професор по германски јазик. Подетални информации на 070/590-790 и 070/330-606, или пратете CV на rabotnimesta@gmail.com.

КЛИКНИ