Архитект

За компанијата: СЛЕМЕПРОЕКТ ДОО - ШТИП е компанија од искусни професионалци кои нудат сеопфатни услуги во области од: Архитектура, Градежништво (конструкции, нискоградба и хидротехника), Електротехника, Противпожарна... повеќе за компанијата »

Активни огласи од СлемеПроект доо:

Градежен Инженер

            СлемеПроект доо - Штип е компанија со основна дејност проектирање и инженеринг.  Формирана 1998 година и има 26 години традиција во дејноста.

            Доколку сакате да бидете дел од нашиот тим на СлемеПроект доо Штип,со можност да изградите успешна кариера аплицирајте на следниот

                                                                                       ОГЛАС

                                                                           ЗА РАБОТНО МЕСТО

1 (еден)  дипломиран инженер архитект за изработка на проектна документација

Квалификации:

 • Високо образование (Архитектонски факултет со 240 или 300ЕКТС)
 • Работно искуство минимум 3 (три) години
 • Поседување на Б Овластување за проектирање од КОАИ ќе се смета за предност.
 • Работа со компјутери и солидно познавање на ArchiCad и MS Office.
 • Познавање на англиски јазик

Работниот однос се заснова на определено време, со можност за неопределено работно време после првите 3 (три) месеци.

Одговорности:

 • Проектирање на објекти од високоградбата
 • Аналитички и комуникациски способности
 • Решавање на проблеми
 • Самоиницјативност и подготвеност за постојано учење
 • Високо ниво на квалитет во работењето

Ние нудиме:

 • Стабилност и можност за развој
 • Можнсот за надградба на професионален план
 • Одлични услови за работа
 • Професионални обуки
 • Одлични месечни примања
 • Тим Билдинг

Работно време: од 08.00 часот до 16.00 часот (Понеделик – Петок)

Доколку сакате да бидете дел од нашата компанија со долга традиција во проектирањето, доставете ни го вашето CV, мотивационо писмо, диплома, овластувавња, потврди и сл. преку електронска пошта:  [најави се за да го видиш е-маилот]  со назнака „Архитект“.

Огласот трае 30 (триесет) дена од неговото објавување.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »