Архитект

За компанијата: Concept Studio е застапник и увозник на реномираниот италијански производител на плочки Marazzi, како и за австриската компанија за адитиви Ardex кои важат за едни од најквалитетните адитиви на светско... повеќе за компанијата »

Активни огласи од Концепт Студио:

Продажен референт

Потребни квалификации

Завршено високо образование  -  Архитектонски факултет 
Работа со компјутери, познавање на MS Office, Auto CAD и 3D програми
Одлични комуникациски вештини
Способност за спроведување повеќе задачи истовремено
Силни интерперсонални вештини и подготвеност за преземање на повеќе рутински задачи


Работни обврски:

Комуникација со потрошувачи
Давање решение за потрошувачот и креирање на понуда
Документирање, изработување на понуди, градежни дневници, градежни книги и ситуации
Работа на терен 

Контрола и надзор во извршување на градежните работи

Полно работно време од 40 саати

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »