Туристички Водич

Плата од 30.000 ден. до 70.000 ден.

За компанијата: Туристичката агенција Инекс Травел започнува со својата работа во далечната 1991 година. Во својата долгогодишна дејност во областа на туризмот, постојано ги зголемуваме нашите капацитети на работа, партнерствата... повеќе за компанијата »

Активни огласи од МАЈ СТОРЕ ДООЕЛ:

Туристички Водич

(преземи го огласот како слика)

 

Тимот на Инекс Травел ДООЕЛ има потреба од Туристички водич со следните караткеристики

  • Позитивна и комуникативна личност
  • Возачка дозвола ( Б категорија )
  • Познавање на англиски јазик.
  • Поседување лиценца за Туристички водич ке се смета за предност

Работната позиција опфаќа

  • Водење на пешачки тури низ Скопје
  • Еднодневни посети до Матка, Охрид и Битола и други дестинации низ Македонија.

 e-mail: inexcars@gmail.com

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »