Сметководител

Фибула Ер Травел има потреба од вработување на: сметководител со работно искуство за позиција во Скопје.

Потребни квалификации:

  • Активно познавање на актуелните регулативи и следење на сметководствени стандарди
  • Одлично познавање на Microsoft Excel
  • Работно искуство најмалку 3 години во областа на сметководтсво
  • Поседување на лиценца ке се смета за предност

Основни задачи и одговорности:

  • Книжење на банкарски изводи
  • Изготвување на ДДВ пријави и елекронска комуникација со УЈП
  • Изготвување на ЕПДД
  • Благајничко работење
  • Сложување на сметководствени картици
  • Самоиницијативност, стручност, одговорност, способност за тимска работа, доверливост

Плата по договор

Кратка биографија да се праќа на е-маил адреса [најави се за да го видиш е-маилот]  со назнака „ЗА СМЕТКОВОДИТЕЛ“

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »