Вработуваме МАГАЦИОНЕР

  • Објавен пред 8 месеци
  • ДИМЕ ДОО Скопје
  • Активен до 10.08.2018
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Мелничко Пекарската Индустрија ДИМЕ ДОО увоз-извоз Скопје има потреба од МАГАЦИОНЕР.

Сите заинтересирани кандидати потребно е да испратат своја кратка Биографија на dpp.dime@t-home.mk

Лице за контакт Сања 075/322-336 од 09 до 15 часот.

КЛИКНИ