Комерцијалист

  • Објавен пред 5 месеци
  • Санмарти ДОО
  • Активен до 31.05.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

За потребите на Магацинот на  Санмарти-Карпош на Илинденска бр.134 - Карпош  во Скопје, компанијата Санмарти доо има потреба од вработување на 1 (едно) квалификувано лице за пополнување на слободно работно место Комерцијалист.

Предност при разгледување на апликациите ќе имаат лица со претходно работно искуство во областа на продажба на санитарија,опрема за бањи и останати градежни материјали. Познавање на странски јазик ќе се смета за предност. Воедно, пожелно е лицето да биде со постојано место на живеење во Скопје. Основна почетна нето плата на вработениот ќе изнесува 18,000 денари.

КЛИКНИ