Оператори - Гостивар

 • Објавен пред 4 недели
 • Спорт Лаиф Трејд
 • Активен до 13.11.2020
 • Позиција: Останато
 • Локација: Гостивар

Активни огласи од Спорт Лаиф Трејд:

Оператори за автомат клуб - Струмица - Оператори - Скопје

Спорт Лаиф Трејд има потреба од вработување на оператори за работа во Гостивар.

Потребни квалификации:

 • Основно познавање на компјутери
 • Завршено средно образование
 • Со или без работно искуство
 • Познавање од областа на спортот е пожелно

Личен профил :

 • Комуникативна и одговорна личност
 • Тимска работа и професионален однос кон клиентите
 • Самоиницијативност и посветеност на работа
КЛИКНИ