Надзорен инженер на градилиште

 • Објавен пред 2 недели
 • FORTONMKA INVEST DOO SKOPJE
 • Активен до 29.10.2020
 • Позиција: Инженер
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот во Word)

Опис на работна позиција

 

  Позиција: Претставник на инвеститор на градилиште

 

ФОРТОНМКА ИНВЕСТ е градежна компанија инвеститор на резиденцијален комплекс МавровО₂ Резиденс во Маврово (www.mavrovo2.mk) за чии потреби отвара нова работна позиција Претставник на инвеститор на градилиште со доленаведените спецификации.

 

Базични информации:

 • Времетраење на договорот: 12 месеци (со можност за продолжување)
 • Работата ќе се изведува на градилиште во Маврово од понеделник до сабота
 • Компанијата ќе обезбеди надомест за патни трошоци или сместување во Маврово.

 

Потребни квалификации, поврзани со активностите на позицијата:

 • Образование: пожелно е кандидатот да поседува ВСС, да е дипломиран градежен инженер, дипломиран инженер архитект или сл.
 • Искуство: Базично познавање на градежни активности и функционирање на градилиште
 • Возачка дозвола Б категорија
 • Одлично познавање на работа со компјутери и MS Officе, Microsoft Project, Auto CAD
 • Познавање на локалната градежна индустрија – производители, добавувачи, изведувачи

 

Работни задачи:

 • Изработка и спроведување на динамичен план на изведба
 • Координирање на подизведувачи
 • Достава и спроведување на цртежи за изведба
 • Контрола на градежни книги и градежни дневници
 • Контрола на Времени ситуации
 • Контрола на планот за работа на изведувачот
 • Изготвување/ревизија на технички решенија
 • Нарачки на материјали

 

Личен профил:

 • Искусна и мотивирана личност
 • Одлични комуникациски способности
 • Иницијативност, темелност, енергичност и позитивен став
 • Способност за работа индивидуално и работа во тим
 • Флексибилност и адаптибилност
 • Подготвеност за теренско работење

 

Потребна документација за аплицирање:

 • Ваша професионална биографија (CV на македонски или англиски јазик)

 

Финален временски рок за поднесување на апликацијата:

 • Датум: 20ти октомври, 2020 година
 • Целосна апликација да се достави на следната e-mail адреса: fortoninvest@forton.mk

 

Напомена:

Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани

КЛИКНИ