М1 медиа (КАПИШТЕЦ) Продажен Персонал

 • Објавен пред 4 месеци
 • Толлакс
 • Активен до 22.09.2019
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот како слика)

М1 КИОСК Капиштец:

работа во 2 смени

 

Ние нудиме:

 • непосредно вработување,
 • вработување без пробен период,
 • плата секогаш на време во исти ден од месецот,
 • исплата на К-15 согласно законските норми
 • работа во динамичен тим,
 • можност за напредок на работна позиција.
   

Вашите одговорности се:

 • работа на каса,
 • услужување на клиенти,
 • прием на роба,
 • грижа за естетски изглед на изложените артикли, како и за хигиената во објектот,
 • продажба на лотарија, дополна на телефони.

 

ПРИДРУЖЕТЕ СЕ НА ТИМОТ ОД 60 вработени !!!

 

испратете CV на mail: tollaks@yahoo.com

 

 

 

Сите заинтересирани кандидати може да испратат CV на меил

tollaks@yahoo.com со назнака за М1 КИОСК

Или да не контактираат на телефон 070 220 882  за да закажеме разговор

КЛИКНИ