Сметководител

За компанијата: Нашите ресурси се од светска класа, ние се фокусираме на исклучителна услуга и квалитет на нашиот тим. Ова се само некои од причините поради кои луѓето избираат да работат со БДО. Нашата цел е да развиеме... повеќе за компанијата »

(преземи го огласот во Word)

Бул Јане Сандански бр.111 спрат III н.Аеродорм,Скопје

Тел:02/3117-888 и 02/3117-999

www.bdo.mk

БДО како еден од глобалните лидери во областа на ревизија, сметководство и консалтинг, поради зголемениот обем на работа, моментално бара нов член во тимот за Сметководство:

СМЕТКОВОДИТЕЛ

Потребни квалификации за работното место:

 • Завршен економски факултет/oтсек: сметководство и ревизија,финансиски менаџмент
 • Две до три години работно искуство во сметководство
 • Познавање на англиски јазик
 • Познавање на Microsoft Office пакетот (Word, Excel, PowerPoint)
 • Познавања од областа на сметководствени стандарди и МСФИ
 • Општи познавања од областа на законската регулатива и даночните прописи.

Личен профил

 • Тимски играч и способност за комуникација
 • Сериозен пристап кон работата
 • Самоиницијативност
 • Желба за знаење и усовршување
 • Ентузијазам и подготвеност за работа
 • Позитивен став, одговорност и лојалност
 • Способност за прилагодување во брза и динамична работна средина

Работни обврски:

 • Контрола и книжење на финансиска и материјална документација
 • Пресметка на плата и други административни работи за клиентите
 • Комуникација со УЈП,НБРМ,ЦРМ и други релевантни државни институции
 • Изработка на извештаи со цел на известување до клиентот
 • Изработка на извештаи по барање на менаџментот

Нудиме:

 • Менторство, поддршка и соработка со одлични колеги и работа во тим од професионалци
 • Стимулативна плата/ Конкурентни финансиски услови
 • Пријатна работна средина
 • Одлична можност за стекнување на нови знаења и развој на нови вештини, преку:
 • пристап до широк опсег на стручна литература и апликации
 • консултации со професионалци од различни области на нашиот бизнис
 • Работно време од 08:00 до 16:00 часот(Понеделник-Петок)
 • Годишен одмор согласно ЗРО и ОКД
 • Тим билдинг

Доколку сте заинтересирани, Ве молиме вашите апликации да ги испратите:

Најдоцна до: 08.04.2024 година

На електронска пошта: [најави се за да го видиш е-маилот] , Со назнака: “БДО – Оглас за сметководител”.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »