МОТОЦЕНТАР ДОО СКОПЈЕ: Сметководител

Сметководител

За компанијата: Пневматикот е основата на сигурноста и комфорот на секое возило. Затоа и неговиот правилен избор и одржување се од големо значење. Токму тоа е основната определба на МОТОЦЕНТАР уште од основањето во февруари... повеќе за компанијата »

Активни огласи од МОТОЦЕНТАР ДОО СКОПЈЕ:

Cметководител

Мотоцентар ДОО Скопје бара
самостојна и мотивирана личност за позицијата- Cметководител

Потребни Квалификации:

  • Високо образование од областа на економските науки-отсек сметководство и ревизија
  • работно искуство како сметководител најмалку 2 години
  • лиценца за сметководители или овластен сметководител ќе се смета за предност
  • познавањена MS Office и познавање на англиски јазик
  • изразени аналитички способности, организираност и одговорност кон доверените работни задачи

 Доколку сте заинтересирани, Ве молиме испратете ја вашата биографија со назнака за позицијата на [најави се за да го видиш е-маилот] . Краен рок за доставување на апликациите е 20.09.2023.

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен избор ќе бидат контактирани.

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »