Агент за продажба цела територија на РСМ

 • Објавен пред 2 недели
 • ЕСИ
 • Активен до 23.10.2020
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Цела Македонија

Активни огласи од ЕСИ:

Помошници во продавница

 

Приватната агенција ESI (Employment Services International) за потребите на Триглав пензиско друштво АД Скопје, чија основна дејност се состои  во управување со пензиски фондови, за потребите на своето работење  објавува оглас за работната позиција

Агент за продажба цела територија на РСМ

 

ЗАДАЧИ:

 • Промовирање на карактеристиките на реформираниот пензиски систем;
 • Привлекување на нови членови и премин на постоечките членови од друг задолжителен пензиски фонд во Триглав отворен задолжителен пензиски фонд-Скопје, односно од друг доброволен пензиски фонд во Триглав отворен доброволен пензиски фонд-Скопје;
 • Објективно и навремено обезбедување на податоците поврзани со работењето на Друштвото и на Фондовите, на постоечки или идни членови.

 

БАРАМЕ:

 

 • ССС или ВСС;
 • Претходно работно искуство на иста или слична позиција од најмалку 1(една) година ќе се смета за предност;
 • Задолжително поседување на комуникациски и преговарачки вештини;
 • Способност за градење на односи и работа во тим;
 • Поседување на лични квалитети: упорност, истрајност и доверливост;
 • Познавањето на  Албански јазик ќе се смета за предност;
 • Основно познавање на MC Office пакетот;

 

 

НУДИМЕ:

 • Обука за полагање на испитот за агент и обуки за агентите;
 • Можност за склучување на договор за вработување на определено време;
 • Можност за личен и професионален развој;
 • Атрактивен пакет за дополнителни бонуси/стимуланси;

 

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате.

 

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје

T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
rabota@esi.mk, www.esi.m

КЛИКНИ