Нудам работа

  • Објавен пред 6 месеци
  • Publika fesen
  • Активен до 09.12.2018
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Барам продавачка за во бутик на возраст до 30 години за работа во бутик со машка облека. Контакт 070324055 и 070367508

КЛИКНИ