Анхоч - Нов конкурс за вработување

  • Објавен пред 3 месеци
  • ПТД Анхоч Дооел
  • Активен до 15.04.2019
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Анхоч објавува конкурс за нови работни места со полно работно време на следните позиции:

- Специјалист - референт за продажба во продажен салон во Гостивар

- Специјалист - референт за продажба во продажен салон во Скопје

- Специјалист - референт за продажба во продажен салон во Битола

- Специјалист - референт за продажба во продажен салон во Струмица

- Магационер/Возач

- Електроничар/Сервисер на IT опрема

Повеќе информации за основните услови за вработување на следниот линк: https://www.anhoch.com/career

Ви Благодариме однапред на Вашата Апликација

КЛИКНИ