Оператор на плетачка машина за хулахопки

 • Објавен пред еден месец
 • Сара Колант
 • Активен до 03.04.2024
 • Позиција: Оператор во производство/машина
 • Локација: Скопје
 • Веб: sara-kolant.com.mk

Сара Колант ДООЕЛ Илинден има потреба од работник.

Распишуваме оглас за работното место „Оператор на плетачка машина за хулахопки” .

На огласот можат да конкурираат кандидати кои сметаат дека ги поседуваат долунаведените лични карактеристики и потребни квалификации.

Работниот однос се заснова на определено време за период од 1 месец, со можност за продолжување.

Лични карактерискити на кандидатот:

 • Комуникативност;
 • Организираност и одговорност кон доверените работни задачи;
 • Флексибилност, проактивност и лојалност;
 • Желба за докажување и напредок;
 • Способност за самостојна и тимска работа.
 • Работно искуство на истата или на слична позиција ќе се смета за предност.

Нудиме:

 • Постојана поддршка и помош од вработените во Сара Колант во периодот потребен за адаптација;
 • Одлична работна атмосфера;
 • Можност за напредок доколку кандидатот покаже желба, знаење и способност да се носи со своите работни обврски;
 • Можност за учење и стекнување нови вештини;
 • Редовна Плата;
 • Работа во една смена.

Искористете ја можноста да бидете дел од нашиот тим и кажете ни зошто вие сте идеалната личност за оваа работна позиција, испратете ни го вашето CV на [најави се за да го видиш е-маилот] со наслов: “за работна позиција оператор на машина”.

Само кандидатите кои ќе испратат CV на наведената е-маил адреса ќе бидат контактирани од страна на претставнци на нашата компанија.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »