Сметководител

За компанијата: МА-ТАБ Логистик организира комплетен камионски транспорт за Вашите пратки од Цела Европа до Македонија, Косово, Албанија и обратно. Ние обезбедуваме професионална и пријателска услуга со високо ниво на точност и сигурност. повеќе за компанијата »

 

СМЕТКОВОДИТЕЛ 

 

Опис на работни задачи:

 • Книжење на целокупна книговодствена документација
 • Примање влезни и излезни фактури и нивна евиденција
 • Работа со благајна
 • Подготовка на статистички извештаи
 • Финансиски и сметководствени извештаи
 • Следење на залиха, следење на состојби на добавувачи и купувачи;
 • Останати сметководствени активности согласно сметководствените стандарди.

Бараме:

 • Високо образование – Економски факултет – смер сметководство
 • Поседување на уверение за овластен сметководител (ЛИЦЕНЦА)
 • Претходно работно искуство од најмалку 2 години
 • Солидно познавање на Англиски Јазик
 • Одлично познавање на работа со компјутери (МS Office)
 • Работа со сметководствени програми
 • Возачка дозвола: Б категорија

Понуда:

 • Работа на полно работно време од 08:00 до 16:00 часот
 • Вработување на  неопределено време
 • Почеток со работа: Веднаш
 • Обезбедена обука
 • Динамична работна средина
 • Фер и коректно плаќање плус бонус 

 

Своите биографии испратeте ги на [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »