ДОРАБОТНИЦИ

Арт Принт Студио, има потреба да вработи: 

 

ДОРАБОТНИЦИ - оператор на дигитални машини

 

Опис на работата и работните задачи:  

 • Арт Принт Студио има потреба од доработници во печатница за работа во смени СО предходно работно искуство или лице кое има ОСОБЕН ИНТЕРЕС ДА НАУЧИ.

 

Работни задачи: 

 • Печатење на плотер,
 • Дигитално печатење на принтери,
 • Пластифицирање,
 • Припремање на фајлови и печатење во Corel, Photoshop, Illustrator,
 • Одржување на принтерите,
 • Лепење на возила,
 • Каширање на форекс,
 • Сечење на графички нож,
 • Лепење, штосување, хефтање, перфорирање, тврд повез и сите останати доработки во печатница, 
 • Во случај да не знаете дел од наведените работи има простор за дообука,
 • Превземање на одговорност за временски и рокови, 
 • Постојано зголемување на платата, после влегување во системот на Арт Принт следува договор и солидна плата, 
 • Средина со висока професионалност,
 • Можност за заработка во дополнителни часови,
 • Поддршка од целиот тим на Арт Принт Студио.
   

За таа цел потребно е лицето да поседува:

 •  Особен интерес за работа,
 •  Лична и професионална ефективност,
 •  Прецизност и ажурност во работата,
 •  Подготвеност за работа во тим,
 •  Подготвеност да ја прифати фирмата како своја.

 

Вашето CV пратете го на емаил: artprintstudio@gmail.com, со задолжителна назнака „ОПЕРАТОР ЗА ДИГИТАЛНИ МАШИНИ ЗА ПЕЧАТЕЊЕ”.
Тел. 02/3063194,
НАПОМЕНА: КАНДИДАТОТ МОРА ДА ПОСЕДУВА ВОЗАЧКА ДОЗВОЛА ОД (Б) КАТЕГОРИЈА.
Општи правила за аплицирање:  Именување на документ за аплицирање - CV (име и презиме на апликантот).  Назнака на позиција за која се аплицира.

КЛИКНИ