Агент за продажба и маркетинг

БАРАТЕ НОВА РАБОТА!!!

D|ONE life претставник на меѓународен бренд

Ние ви нудиме

  • Позитивна работна атмосфера
  • Забава
  • Патувања
  • Бонуси
  • Награди
  • Кариера и одлична ЗАРАБОТУВАЧКА

Излези од секојдневието и приклучисе на тимот на D|ONE life

Аплицирај, работи и забавувајсе ова лето

email: [најави се за да го видиш е-маилот] или на тел. 02/6090 451, 071 235 076

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »