Монтери за клима уреди

  • Објавен пред 2 месеци
  • ВИСИОН ПРО ДООЕЛ
  • Активен до 16.03.2019
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

ДРУШТВОТО ВИСИОН ПРО ДООЕЛ СКОПЈЕ ЗА СВОИТЕ РАБОТНИ ПРОЕКТИ ИМА ПОТРЕБА ОД 2 МОНТЕРИ ЗА КЛИМА УРЕДИ.

КАНДИДАТИТЕ ТРЕБА ДА ИМААТ ССС, ВОЗАЧКА ДОЗВОЛА Б КАТЕГОРИЈА И ЗАДОЛЖИТЕЛНО РАБОТНО ИСКУСТВО ВО ОБЛАСТА НА МОНТАЖА НА КЛИМА УРЕДИ.

КЛИКНИ