Сакате ли вашиот работен ден да помине низ игри и забава?

  • Објавен пред 11 месеци
  • Дримленд
  • Активен до 15.09.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Сакате вашиот работен ден да помине низ игра и забава, игротеки Дримленд поради проширување на дејноста и зголемен обем на работа имаат потреба од девојки за работа на возраст до 30 год за работна позиција келнерки, шанкерки и воспитувачки. Апликациите доставете ги на е-маил: dreamland.skopje@yahoo.com
 

КЛИКНИ