FacebookN/A likes
TwitterN/A followers
InstagramN/A followers

Возач-дистрибутер

  • Објавен пред една недела
  • Санмарти ДОО
  • Активен до 22.03.2019
  • Позиција: Возач/управувач
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Санмарти ДОО:

Продавач(ка) на санитарија

(преземи го огласот во Word)

За потребите на магацинот на Санмарти–Илинденска бр.134 Карпош во Скопје, компанијата Санмарти Доо Тетово има потреба од вработување на едно лице на работното место Возач-дистрибутер со Ц категорија.

КЛИКНИ