М1 киоск ТЕЛЕКОМ -продажен персонал

 • Објавен пред 11 месеци
 • Толлакс
 • Активен до 13.01.2018
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот како слика)

 

Дали сакате да работите со луѓе? Комуникацијата, чесноста и отвореноста се твоја јака страна? Имате можност да работите во смени и во различни денови од неделата?

Дали барате начин да ја започнете својата кариера или веќе имате некое искуство во прехрамбената трговија?

Ако одговорите со ДА на повеќето од овие прашања тоа значи дека се вклопувате во нашиот тим!

Бараме кандидати за позицијата ПРОДАЖЕН ПЕРСОНАЛ во М1 киоск ТЕЛКОМ (до главна пошта) работа во 2 смени до 22:30 часот.

 

Ние нудиме

 • непосредно вработување,
 • вработување без пробен период,
 • плата секогаш на време во исти ден од месецот,
 • работа во динамичен тим,
 • можност за напредок на работна позиција.

 

Вашите одговорности се:

 • работа на каса,
 • услужување на клиенти,
 • прием на роба,
 • грижа за естетски изглед на изложените артикли, како и за хигиената во маркетот,
 • продажба на лотарија, дополна на телефони.

 

ПРИДРУЖЕТЕ СЕ НА ТИМОТ !!!

Ако сте заинтересирани да учествувате во процесот на регрутација:

 • испратете CV на meil:  tollaks@yahoo.com,
 • контактирајте не телефонски 070/214-682 до 17часот секој раб.ден,
 • испрати смс со содржина М1 КИОСК,  а ние ќе ви се јавиме.
КЛИКНИ