REACT Developer

За компанијата: Web Development & IT Consalting повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 2 недели
 • Quantox Technology
 • Активен до 24.09.2021
 • Позиција: Програмер/информатичар
 • Локација: Скопје

Quantox нуди отворено и транспарентно опкружување за сите наши клиенти ширум светот. Оваа доверба може да ја го подобрува и олеснува деловното работење со нас и да овозможува работа со исклучително професионален тим и висококвалитетен производ. Тоа е едноставен факт - каде што бизнисот е лесен, бизнисот ќе расте.
                                                                        Бараме React девелопер

Ние нудиме:

 • Приватно здравствено осигурување
 • Правни совети
 • Конвенции и конференции во и надвор од земјата
 • Организирање состаноци во и надвор од канцеларијата
 • Часови по англиски
 • Платена програма за менторство
 • Флексибилно работно време
 • Тим билдинг активности
 • и уште многу повеќе …

Ти ќе:

 • Работиш во динамично опкружување на различни проекти.
 • Добиеш шанса да аплицираш и да научиш или да го подобриш твоето знаење за најновите веб технологии.
 • Активно да учествуваш во процесот на донесување одлуки за време на развојот на проектот.

Ако имаш:

 • Најмалку 3 години професионално искуство со JavaScript
 • Длабоко познавање на React framework
 • Познавање на Redux / Flux
 • Искуство со пакет менаџери (npm, yarn)
 • Разбирање на веб-технологии и W3C стандарди, како и на програмски концепти и веб-архитектура
 • Искуство со Git

Доколку сте заинтересирани да станете дел од нашиот динамичен тим, испратете ја вашата биографија на  [најави се за да го видиш е-маилот]