Асистент за финансии

 • Објавен пред 2 месеци
 • СЕНСОР доо, Скопје
 • Активен до 26.03.2019
 • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
 • Локација: Скопје

Фирма од Скопје има потреба од вработување на Асистент за финансии.

 

Потребни квалификации:

 • Универзитетско образование – Економски факултет.
 • Претходно работно искуство на иста или слична позиција
 • Познавање на англиски јазик.
 • Одлично познавање и активно работење со апликацииte од MS Office пакетот и сметководствени апликации, како предност ќе се смета искуство со работа во Pantheon
 • Активно следење и познавање на актуелни промени, случувања и законски регулативи во областа на финансиите и сметководството;
 • Подготвеност за тимска работа и работа под притисок на зададени рокови

 

Одговорности и должности:

 • Припрема и издавање на излезни фактури
 • Евиденција и координација на финансиска документација
 • Евиденција на приходи, трошоци и други трансакции
 • Ја следи наплата и побарувањето кон клиентите
 • Финансиска евиденција на дневна основа во Pantheon
 • Ја следи наплатата и побарувањето кон клиентите

 

Фирмата нуди:

- Континуирано усовршување во сите области (стручни, индивидулни,..)

- Соодветна финансиска компензација

- Динамична и интересна тимска работна средина

 

Кратка биографија и мотивациско писмо доставете на: contact@sensor.com.mk

КЛИКНИ