Референти за продажба и реализација на туристички аранжмани

 • Објавен пред една недела
 • Camellia Travel
 • Активен до 26.01.2022
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Референти за продажба и реализација на туристички аранжмани

Квалификации: 

 • Претходно искуство во  областа на  агенциското работење од минимум 2 години; 
 • Високо образование; 
 • Познавање на англиски јазик;
 • Компјутерски познавања (Word, Excel, Outlook,Power Point)
 • Одлични комуникациски способности;; 

Општи работни компетенции

 • решавање проблеми и одлучување за работи од својот делокруг
 • учење и развој
 • комуникација
 • остварување резултати
 • работење со други/тимска работа
 • стратешка свест

Работен ангажман: Полно работно време

Работни часови неделно 40

Отворени позиции: 2 

Примања: По договор 

Доколку сте заинтересирани да станете дел од нашиот тим, Ве молиме пратете ни го Вашето мотивационо писмо и CV на:

[најави се за да го видиш е-маилот]          

Аплицирање најдоцна до 31.01.2022