Принт оператор на дигитална машина

За компанијата: Најголемиот принт центар во Македонија, Polyesterday, со брзо темпо го продолжува својот раст. Тимот од стручни, посветени и способни кадри се клуч на нашето успешно работење и достигнување. повеќе за компанијата »

Најголемиот принт центар во Македонија Polyesterday, со брзо темпо го продолжува својот раст. Тимот од стручни, посветени и способни кадри се клуч на нашето успешно работење и достигнување. Ние ги сметаме своите човечки ресурси за клучен фактор во нашиот брз и одржлив развој.

Полиестердеј има потреба од мотивирани и талентирани кандидати за вработување на следната работна позиција – Принт оператор на дигитална машина

Потребни квалификации:

 • Минимум средно образование,
 • Работно искуство со машини за дигитално печатење ќе се смета за предност,
 • Способност за тимска работа,
 • Самоиницијативност,
 • Комуникативност, организираност и одговорност кон доверените работни задачи.

Работни задачи и одговорности:

 • Прием на налози и фајлови за печатење,
 • Пополнување на работни налози во соодветен дел наменет за печатење,
 • Управување и следење на машините за печатење,
 • Контрола на квалитет на испечатен материјал согласно испратениот фајл.

Што нудиме:

 • Постојана поддршка и помош од вработените во Полиестердеј во периодот потребен за адаптација;
 • Култура на почит, отвореност, взаемно помагање и тимска работа;
 • Можност за учење и стекнување нови вештини;
 • Колективно осигурување во случај на незгода;
 • Навремена исплата на плата, додатоци на плата – минат труд и К-15.

Искористете ја можноста да бидете дел од нашиот тим и кажете ни зошто вие сте идеалната личност за оваа работна позиција, испратете ни го вашето CV на [најави се за да го видиш е-маилот]  со наслов: “за работна позиција - принт оператор на дигитална машина”.

Веб сајт:

www.print.mk

www.polyesterday.com.mk

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »