Помошник сметководител

Почитувани,

 

Друштвото за ревизија Ефект Плус- членка на PKF International Group има потреба од нов член на тимот кој ќе работи сметководство како помошен персонал

Потребни Квалификации:

  1. Високо образование во областа на сметководството и ревизија
  2. Познавање на контната рамка и основна запознаеност со сметководство
  3. Познавање на англиски јазик

Дополнителни сертификации од областа на сметководство или било кое практично искуство во областа ќе биде сметано за предност.

 

Интраперсонални вештини:

  1. Флексибилност
  2. Желба за учење, напредување и истражување
  3. Способност да работи самостојно и да одговори самостојно на новонастанат проблем

*** Ги замолуваме заинтересираните кандидати да ни испратат кратка биографија на contact@pkf.mk

 

 

За компанијата:

 

Друштвото за ревизија PKF Македонија ја започнува својата приказна како друштво за ревизија Ефект Плус и е меѓу првите локални компании кое се занимава со ревизија. Со повеќе од 15 години искуство во областа се трудиме да напредуваме секојдневно, да одговориме на новите предизвици на индустријата и секогаш да бидеме во чекор со времето. Од скоро друштвото станува членка на глобалната мрежа PKF International со тоа стекнувајќи статус глобален квалитет во областа на ревизија.

КЛИКНИ